Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Fördjupningsseminarium i Reggio Emilia 17–20 februari 2025

– progettazione, ateljékultur, hundraspråklighet och organisation av förskolornas fördjupade arbetssätt

Reggio Emilia Institutet arrangerar tillsammans med Reggio Children, en gång varannat år, ett fördjupningsseminarium i Reggio Emilia.

Reggio Children är ett internationellt centrum i staden Reggio Emilia i Italien, som startades 1994 för att försvara och främja barns rättigheter och potentialitet. Det skapades med avsikt att värdera och skydda Reggio Emilias förskolor och småbarnsförskolor, kända i Italien och över hela världen som Reggio Emilia approach ®


Fördjupningsseminariet är öppet för deltagare från de nordiska länderna som har genomgått Reggio Emilia institutets pedagogista-, ateljerista-, eller pedagogutbildning och som redan har fördjupade kunskaper om Reggio Emilia inspirerat arbete. Fördjupningsseminariet blir på detta sätt ett nordiskt möte, samtidigt som det är ett möte mellan Norden och Italien.

  • centret stor slide BK.jpg
  • digitala ateljén Loris Malaguzzi Centret.jpg
  • Loris Malaguzzi förskola  skola interiör.jpg
  • Fördjupningsseminarium 2019 slide.jpg

Kurskostnad: 28 375 ex moms. På grund av nya EU-direktiv har vi fått besked från italienska skatteverket att alla utländskt etablerade bolag likställs med inhemska italienska företag ur ett skatteperspektiv, varför vi behövt momsregistrera oss i Italien och italiensk moms (22 procent) ska påföras våra tjänster som utförs och omsätts där. Företag etablerade inom EU kan under vissa förutsättningar ansöka om momsåterbetalning enligt EU direktiv 2008/09/EC.

Platstillgång: Begränsat antal platser.

Intresseanmälan: Du kan redan nu göra din intresseanmälan. (ej bindande)

Språk: Italienska. Kursen tolkas till svenska.

Jessica 2021

Kurs- & allmän information, seminarier i Reggio Emilia

Jessica Fällgren

Telefon: 08-619 45 50/51

jessica.fallgren@reggioemilia.se