Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Fördjupningsseminarium i Reggio Emilia 17–20 februari 2025

– progettazione, ateljékultur, hundraspråklighet och organisation av förskolornas fördjupade arbetssätt

Reggio Emilia Institutet arrangerar tillsammans med Reggio Children, en gång varannat år, ett fördjupningsseminarium i Reggio Emilia.

Reggio Children är ett internationellt centrum i staden Reggio Emilia i Italien, som startades 1994 för att försvara och främja barns rättigheter och potentialitet. Det skapades med avsikt att värdera och skydda Reggio Emilias förskolor och småbarnsförskolor, kända i Italien och över hela världen som Reggio Emilia approach ®


Fördjupningsseminariet är öppet för deltagare från de nordiska länderna som har genomgått Reggio Emilia institutets pedagogista-, ateljerista-, eller pedagogutbildning eller har annan erfarenhet av Reggio Emilia inspirerat arbete. Fördjupningsseminariet blir på detta sätt ett nordiskt möte, samtidigt som det är ett möte mellan Norden och Italien.

  • centret stor slide BK.jpg
  • digitala ateljén Loris Malaguzzi Centret.jpg
  • Loris Malaguzzi förskola  skola interiör.jpg
  • Fördjupningsseminarium 2019 slide.jpg

Kurskostnad: 28 375 ex moms. På grund av nya EU-direktiv har vi fått besked från italienska skatteverket att alla utländskt etablerade bolag likställs med inhemska italienska företag ur ett skatteperspektiv, varför vi behövt momsregistrera oss i Italien och italiensk moms (22 procent) ska påföras våra tjänster som utförs och omsätts där. Företag etablerade inom EU kan under vissa förutsättningar ansöka om momsåterbetalning enligt EU direktiv 2008/09/EC.

Platstillgång: Begränsat antal platser.

Intresseanmälan: Du kan redan nu göra din intresseanmälan. (ej bindande)

Språk: Italienska. Kursen tolkas till svenska.

Jessica 2021

Kurs- & allmän information, seminarier i Reggio Emilia

Jessica Fällgren

Telefon: 08-619 45 50/51

jessica.fallgren@reggioemilia.se