Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Programmet digitalt

ALLA våra föreläsningar är tillgängliga runt om i hela landet. Föreläsningar i vårt program genomförs digitalt, live, via Zoom. Datum, tider och aktuellt pris hittar du under flikarna nedan.

Välkomna till Reggio Emilia Institutets digitala öppna kurser och föreläsningar. Här nedan finner du våra föreläsningar, kurser och konferenser. För anmälan, gå till respektive arrangemang och använd kundvagnen.

Vill du att vi skräddarsyr?

Utbildningar digitalt

 • 1 181,25 sek

  Inkl. moms

  Lägg i kundvagn

  genomförs digitalt

  Tid: 23 april 2024, kl 17:30 – 20:00
  Föreläsare: Gunilla Essén, pedagogista i Sigtuna och Leicy Olsborn Björby, ateljerista i Västerås, två av författarna till boken ”Pedagogisk dokumentation Utvecklas och lära tillsammans” (Natur och Kulturs förlag)

  En föreläsning om hur man kan arbeta med pedagogisk dokumentation i förskola och skola för att utveckla verksamheten tillsammans med barn och elever. Ett undersökande om hur pedagogisk dokumentation kan bli till en ”kollega”...

 • 1 181,25 sek

  Inkl. moms

  Lägg i kundvagn

  genomförs digitalt

  Tid: 28 maj 2024, kl 17:30 – 20:00
  Föreläsare: Karin Gandini, grafisk formgivare, idéutvecklare och kreativ ledare

  Vi tolkar världen genom våra fem sinnen – och genom våra berättelser. Hur gör vi våra pedagogiska ”berättelser” mer synliga och kommunikativa? I arbetet med pedagogisk dokumentation ingår att kunna presentera det man dokumenterat...