Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

När barns tankar och idéer blir verklighet, 23 oktober 2024 Ny!

Digital föreläsning

945 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Att arbeta för en demokratisk värld där barnen är de viktigaste aktörerna och är delaktiga i att forma sin stad. Här får vi två berättelser från Kristallens förskola i Helsingborg om två olika projekt med en gemensam projektrubrik ”En hoppfull och hållbar framtid”. In i projektet hade vi med oss generativa frågor om hur barnen görs delaktiga i att skapa en meningsfull värld.

En berättelse handlar om ett byggprojekt med förskolans 5-åringar och en berättelse om ett flaggprojekt där alla förskolans barn från 1-5 år var medskapare. Vad händer när våra allra yngsta görs delaktiga i storskaliga projekt? Vi möter förskolans biträdande rektor, ateljerista, förskollärare och förstelärare.

Helsingborg Kristallens Forskola Slide

Föreläsare: Kristallens förskola i Helsingborg: Sven Stedt, Förstelärare i förskolan | Kristina Schultz, Ateljerista | Camilla Jensen, Förskollärare | Kim Ejdelind, Biträdande rektor

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 23 oktober 2024

Tid: 17.30–20.00

De flesta av våra föreläsningar är tillgängliga för alla, oavsett var du befinner dig.

Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Endast anmälda kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.

Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

Viktigt om anmälan till digitala arrangemang

Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla dig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.

Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.

Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt