Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Våra fortbildare

Reggio Emilia Institutets fortbildare/konsulter är alla erfarna föreläsare, kursledare och handledare – inte minst i processledning. Det som gör våra fortbildare särskilt unika och uppskattade är också att de har egen erfarenhet av och i de flesta fall också är verksamma i en praktik som pedagoger, förskollärare, pedagogiska handledare, ateljeristor eller rektorer. Här är ett axplock av de 40 konsulter som gör uppdrag åt Reggio Emilia Institutet:

  • Uppdragsutbildning Konsulter slide 1 2021
  • Konsulter 2020 Slide 1

Aktuella konsulter som gjort uppdrag åt Reggio Emilia Institutet:

Anna Gustafsson, Anna Söderström Ahrborn, Anne Wahlgren, Ann Åberg, Cecilia Caiman, Emma Lewis, Francois Dubois, Greger Rösnes, Gunilla Essén, Hanan Qadan Rababah, Ingela Söderholm, Isabel Wiberg, Karin Brandt Weiss, Karin Furness, Karin Gandini, Leicy Olsborn Björby, Lillemor Sterner, Lotta Enerskog, Malin Kjellander, Maria Pelle-Bäck, Maria Kozlowska, Maria Löwdin Ekman, Mimmi Brandén, Per Alnervik, Riina Lundell, Sofia Hedin, Sonja Lundmark, Ylva Telégin, Åsa Hejdenberg.

Vi är ett stöd för de som vill fördjupa sig i framförallt det demokratiska uppdraget att göra barn till huvudpersoner i förskolan. Till våra samarbetspartners är vi en resurs i deras eget utvecklingsarbete, vi har inget fast koncept utan skräddarsyr utefter just det behov kommunen eller förskolan har.

Sara Nilsson Bruun, fd ordförande för Reggio Emilia Institutet AB

Våra konsulter ger handledning och undervisning utifrån egna erfarenheter av att arbeta med och inspiration från den pedagogiska filosofin som utvecklats i staden Reggio Emilia, Italien. Utbildningarna bygger på ett nära samarbete och sker med en viktig förankring i förskolornas vardag där utmaningarna finns.

Greger Rösnes, VD för Reggio Emilia Institutet

För information/förfrågningar samt intresseanmälningar, kontakta

Greger 2021

Uppdragsutbildningar, program, studiebesök, VD

Greger Rösnes

Telefon: 08-619 45 52

greger.rosnes@reggioemilia.se