Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Vildhet, kaos och risk – Barns lek och risktagande – att hitta balansen & bygga tillit, 11 juni 2024 Ny!

– föreläsning

945 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Riskfylld lek är en fascinerande del av barns utveckling som inte bara är äventyrlig utan också av stort värde. När barn leker söker de ständigt efter spännande och intressanta upplevelser. Genom den riskfyllda leken skapar barnen sina egna äventyr och väljer ofta att göra det som känns lite pirrigt, något som de tror att de klarar av och som utmanar dem på ett positivt sätt. Barn kan bedöma risker och utvärdera sina egna gränser om vi ger dem rätt förutsättningar.

Här får vi utforska dynamiken mellan riskfylld lek och förtroendet för barns förmågor. Upptäcka den riskfyllda lekens kännetecken och lyssna till praktiska exempel och erfarenheter från Salems kommunala förskolor samt dra nytta av erfarenheter från Riskful play.

Vildhet, Kaos Och Risk Slide

Föreläsare: Melika Ilanto, processledare för Salems kommunala förskolor.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 11 juni 2024

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt