Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att jobba projekterande och nå läroplanens mål

2021-08-16

Reggio Emilia Institutet bjuder på en kort digital föreläsning, en film, med Leicy Olsborn Björby och Anna Söderström Ahrborn: ”Att jobba projekterande och nå läroplanens mål”.

Filmen på 20 minuter – ett samtal utifrån en föreläsning mellan två av Reggio Emilia Institutets konsulter – är ett smakprov på en av många föreläsningar som du kan ta del av i vårt program eller beställa som uppdragsutbildning.

I samtalet delar de med sig av sina tankar om begreppen projekterande och reflekterande förhållningssätt och arbetssätt, men framför allt om hur de begreppen kan bli och vad begreppen behöver i praktiken.

Anna Söderström Ahrborn jobbar som pedagogista på KÅC, Kreativt återanvändningscenter, i Västerås.

Leicy Olsborn Björby är konstnär och ateljerista, och jobbar KÅC, Kreativt återanvändningscenter, i Västerås.

Samtalet spelades in på Kreativt återanvändningscenter i Västerås 2020-10-14. KÅC är en hållbar och demokratisk mötesplats för pedagoger och lärare inom förskolan och skolan.

Just nu har Anna Söderström Ahrborn och Leicy Olsborn Björby ett speciellt fokus på ledarperspektivet i relation till projekterande och reflekterande. I Reggio Emilia Institutets program föreläser de den 26 november 2020 och 11 mars 2021 om att utveckla, leda och organisera för en projekterande, reflekterande och forskningsbaserad verksamhet i förskolan.

Föreläsningar med Anna Söderström Ahrborn och Leicy Olsborn Björby

Vårt utbud