Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Återbruk som kreativ kraft, Kalmar ht 2017

Föreläsningar och kurser

670 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Återbruksmaterial förtrollar och förhäxar, skapar och förgyller barns och pedagogers förskolevardag. Men de ger också möjlighet att arbeta med miljöfrågor och hållbar utveckling på djupet – och med delaktighet, demokrati och kreativitet. Denna föreläsning spänner över alla de teman som Nina Odegard tar upp i sin bok ”Återbruk som kreativ kraft”. Här finns de politiska, filosofiska, pedagogiska och kreativa ingångarna till att arbeta med återvinning, miljöfrågor och hållbar framtid. Nina kommer att dela med sig av olika sätt att arbeta med återbruk, både utifrån dess kreativa kraft som dess möjligheter för oss att arbeta med materiellt välstånd på ett hållbart sätt tillsammans med barnen. Hon kommer även att berätta om de projekt som hon har lett på ett kreativt återbrukscentrum i Grenland, och på flera förskolor i Norge. Nina Odegard är utbildad pedagogista och förskollärare. Efter många år i norsk förskola är hon nu doktorand, och författare till boken ”Återbruk som kreativ kraft”.

  • slide nina odegard föreläsning bokrelease.jpg
  • nina odegard bokrelease Återbruk som kreativ kraft.jpg

Föreläsare Nina Odegard är utbildad pedagogista och förskollärare. Efter många år i norsk förskola är hon nu doktorand, och författare till boken ”Återbruk som kreativ kraft”. (Lärarförlaget)

Övrig information Föreläsningen är på norska

Ort Kalmar

Datum den 12 september 2017

Tid kl 18:00 - 21:00

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

Viktigt om anmälan till digitala arrangemang

Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla dig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.

Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.

Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Här kan du beställa Nina Odegards bok: Återbruk som kreativ kraft (Lärarförlaget)

Ju mer du ser, ju mer finns det att se. Kreativa processer. Väldigt påtagligt och engagerande. Det går inte att vara oberörd inför behovet att återbruka för alla i samhället.

Röst från åhörare den 15/9 2016 Malmö

Massor av positiva tankar, känslor och idéer. Enorm inspiration och väckta tankar. Vad håller vi på med och vad väntar vi på? Många roliga och intressanta norska begrepp :-)

Röst från åhörare på föreläsningen den 15/9 2016 Malmö

till Reggio Emilia institutets utvecklingsprojekt om Hållbar framtid

Till Programmet digitalt