Modern Barndom nr 4 2020
Ansvarsfull gastronomi & familjer i Reggio Emilia
Svenska / Utgiven 2020
Ur innehållet:
Förskolorna Guldkusten, Fröhuset och Bikupan i Östersund skriver om sitt mångåriga arbete kring mat och måltider fram till den organiska ateljé och ansvarsfulla gastronomi som de jobbar med idag.
I Modern Barndom nr 4, 2020 berättar också tre föräldrar om sina familjers liv i Reggio Emilia under de långa månader som förskolor och skolor varit stängda där. I Reggio Emilia Institutets ateljé får Modern Barndom ta del av en workshop i lera och på förskolan Sjöängen i Bromma ett inspirerande fågelräddarprojekt. I Lidköping möter vi pedagogistan och torgetpedagogen Ann-Catrine Magnusson. Per Bernemyr skriver om vardagens små viktiga handlingar i Synpunkten och på Signerat berättar skådespelaren och författaren Henrik Ståhl om sitt Lilla Jag.
Utgiven av: Reggio Emilia Institutet
Redaktör och ansvarig utgivare: Maria Herngren
Antal sidor: 32
ISSN: 14000733
Vikt 124 g
OBS! Frakt tillkommer till priset och beräknas enligt Postens listor på destination och vikt