Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Pedagogisk dokumentation som en del i undervisning och systematiskt kvalitetsarbete Ny!

Seminarie

740 sek

Exkl. moms

En föreläsning om vad som krävs för att pedagogisk dokumentation ska bli en del i förskolans arbete som gynnar utveckling av arbetet för att stärka barns lärande och meningsskapande i relation till pedagogisk ledning. Hur vi kan ta hjälp av teorier om pedagogisk dokumentation som en transformativ kraft. Där pedagogisk dokumentation blir en del av undervisningen, både planerad och som händelser i nuögonblicket.

 

Föreläsare: Ingela Elfström, lektor vid Barn och ungdomsvetenskapliga institutionen vid Stockholms Universitet

Ort: Botkyrka

Datum: 25 augusti 2020

Tid: Kl. 15:00- 18:00

Föreläsningen är fulltecknad, så det går ej längre att anmäla sig. Är du intresserad av att stå på väntelistan, klicka på den röda knappen och anmäl ditt intresse, så hör vi av oss till dig med besked.

Reggio Emilia Institutet erbjuder under hösten två seminarier som är riktat till er som redan har erfarenhet av att arbeta med Reggio Emilia-inspiration. Föreläsaren kommer utifrån sitt tema att stimulera till och öppna för en fördjupad diskussion om den pedagogiska filosofin i Reggio Emilia och om synen på barn, kunskap och lärande i den svenska förskolan.

Seminariet ingår i Reggio Emilia Institutets pedagogsitautbildning och är öppet för alla intresserade.

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till programmet i Stockholm