Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Digitalt meningsskapande - att använda digitala verktyg i förskolans verksamhet, Stockholm Ny!

Föreläsningen vänder sig till pedagoger som vill vidareutveckla sitt arbete med digitala och analoga verktyg i förskolan

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Föreläsningen vänder sig till pedagoger som vill vidareutveckla sitt arbete med digitala och analoga verktyg i förskolan.

En föreläsning om hur digitala uttryck och verktyg kan integreras i en förskolas vardag. Det digitala som ett verktyg för barn som stödjer, fördjupar och utmanar lek, utforskande och lärande. En likvärdig men inte likadan verksamhet där barn och pedagoger får vara subjekt och medkonstruktörer i sin egen utveckling tillsammans med andra.
Föreläsningen beskriver en process av ett uforskande med digitala verktyg med exempel från Haninge kommuns förskolor, i den centrala ateljén och på avdelningarna på förskolorna.

Föreläsare: Maria Pelle-Bäck, central aterljerista Haninge kommun, föreläsare för Reggio Emilia Institutet och medförfattare i boken Digitalt meningsskapande (Lärarförlaget)

Ort: Stockholm

Datum: den 8 februari 2021

Tid: kl 18:00 - 21:00

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Modern Barndom recenserar Digitalt meningsskapande i förskolan

Här kan du köpa boken Digitalt meningsskapande i Förskolan. Red E. Kyrk Seger. (Lärarförlaget)

Till programmet i Stockholm