Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Barn och ting som samarbetspartners

En fördjupningsföreläsning om pedagogisk miljö för pedagoger och ledning i förskolan

786 sek

Inkl. moms

Lägg i kundvagn

Vad gör tingen med oss, med barnen och den pedagogiska praktiken? Utifrån ett posthumanistiskt perspektiv kan ting: möbler, pedagogiskt material, leksaker, pennor, höstlöv, luppar och allt annat som finns i pedagogiska praktiker förstås som aktiva aktörer som i varje stund är med och bestämmer vem man kan vara, hur man kan röra sig, vad man kan lära sig, hur man kan umgås. Genom att förstå det pedagogiska materialet inte bara som viktigt, utan som en aktiv kraft som är med och agerar och bestämmer över barn och vuxna på såväl hjälpsamma som mindre hjälpsamma sätt, öppnas det upp möjligheter att med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggöra processer där människor och ”ickemänniskor” samhandlar, samarbetar – och bråkar.
Karin Hultman, lektor i förskoledidaktik och författare till avhandlingen ”Barn, linjaler och andra aktörer. Posthumana perspektiv på subjektskapande och materialitet i skola/förskola”

Föreläsare: Karin Hultman, lektor i förskoledidaktik, Stockholms universitet och författare till avhandlingen ”Barn, linjaler och andra aktörer. Posthumana perspektiv på subjektskapande och materialitet i skola/förskola”

Datum: den 10 november 2020

Ort: genomförs digitalt

Tid: kl 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga digitalt runt om i hela landet.

Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Teams eller Zoom. Priserna på föreläsningarna är sänkta med 15 procent och tiderna är justerade.  Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är föranmälda som kommer att släppas in på föreläsningen. Anmäler du flera platser så måste var och en ha en unik e-postadress.

Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet runt om i landet