Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att leda och utveckla ett meningsskapande analys och kvalitetsarbete Ny!

- för rektorer i förskolan

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Förskolan har ett mångfasetterat uppdrag där det ibland kan vara svårt att överblicka hur alla delar hänger ihop och påverkar varandra. Mål och syften, förväntningar och önskemål, åsikter, krav och beslut.

Läroplanen har reviderats, undervisning förtydligats och allt skall kvalitetsgranskas. Förändring är ett levande ord inom förskolans verksamhet. Under föreläsningen får du systematiskt och med konkreta exempel, sortera och strukturera upp de många olika faktorer som påverkar och inverkar på kvaliteten i förskolan, t. ex ledningsfunktionen och ansvarsfördelningen på olika nivåer, där undervisningsbegreppet spelar en viktig roll.

föreläsningen ger dig nya perspektiv på hur du som rektor, tillsammans med dina medarbetare, kan använda det föränderliga i vardagen för att skapa ett hållbart kvalitetsarbete på alla nivåer.

Föreläsare: Gunilla Essén, pedagogista i Sigtuna kommun och Leicy Olsborn Björby, konstnär och ateljerista i Västerås stad.

Ort: Stockholm

Datum: den 16 februari 2021

Tid: kl 18:00 - 21:00

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till programmet i Stockholm