Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

1,2 och 3åringar - Progettazione, projekterande arbetssätt, delaktighet, 100 språk och pedagogisk dokumentation för förskolans yngsta Ny!

1, 2, 3 år

1306 sek

Inkl. moms

Lägg i kundvagn

En ateljerista och en pedagogista från staden Reggio Emilia i Italiens, förskolor och småbarnsförskolor kommer till Sverige för att föreläsa om hur de fördjupar ett projektarbete genom att arbeta med hundra språk och pedagogisk dokumentation. Vi får helt nya exempel från de allra yngsta i Reggio Emilia, Nido (1-3års förskola) men även den yngsta åldersgruppen på förskolorna, Scuola d'Infanzia). Vi får följa deras projekterande arbete, vilka val pedagogerna gör, vilken miljö de bygger upp på förskolan och vilka språk de väljer. Hur barnens frågor, tankar, idéer och utforskande, tillsammans med pedagogernas val, idéer och beslut blir drivkrafter i ett projektarbete.

En föreläsning för alla som arbetar i förskolan och som vill fördjupa sig i hundraspråklighet och projekterande arbete med de allra yngsta.

Föreläsare: En ateljerista och en pedagogista från förskolorna i staden Reggio Emilia i Italien

Ort: Stockholm

Datum: den 13 oktober 2020

Tid: Kl 17:00 - 21:00

Övrig information: Tolkas till svenska

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.