Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Veckoseminariet i Reggio Emilia 22 – 26 maj 2023

Utöver kurskostnad tillkommer en kostnad för researrangemang. Ni kan själva ombesörja resa eller ta hjälp av den resebyrå som vi samarbetar med.

Reggio Emilia Institutet arrangerar tillsammans med Reggio Children, en gång per år, ett Veckoseminarium i staden Reggio Emilia.

Reggio Children är ett internationellt centrum i staden Reggio Emilia i Italien. Det startades 1994 för att försvara och främja barns rättigheter och potentialitet. Det skapades med avsikt att värdera och skydda Reggio Emilias förskolor och småbarnsförskolor, kända i Italien och över hela världen som Reggio Emilia approach ® 

Veckoseminariet är öppet för deltagare från nordiska länder och blir på detta sätt ett nordiskt möte, samtidigt som det är ett möte mellan Norden och Italien.

OBS: Läs igenom de allmänna villkoren nedan.

Kurskostnad: Preliminärt pris: 27 650 SEK exkl moms. Utöver kurskostnad tillkommer en kostnad för researrangemang. Ni ombesörjer resan själva. Ni kan ta hjälp av den resebyrå som vi samarbetar med. Kontakta oss för kontaktuppgifter till resebyrån.

Datum: 22 – 26 maj 2023 exkl resdagar

Intressanmälan: Du kan redan nu lämna din intresseanmälan. (Ej bindande) Vänligen skriv att det är Veckoseminariet det gäller.

Språk: Italienska och svenska. Alla föreläsningar, workshoppar, seminarier och besök ute på förskolor och småbarnsförskolor tolkas till svenska.

Övrig information: I priset för seminariet ingår del i dubbelrum i 6 nätter (21-27 maj 2023) i centralt belägna hotell med frukost, kursavgift till Reggio Children, samt försäkring på plats. Enkelrum går att få mot enkelrumstillägg à cirka 650 kr/person och natt.

Villkor för veckoseminarium i Reggio Emilia 22 - 26 maj 2023

Programmet till Veckoseminariet 2022

Här hittar du mer information om Erasmus +1 och hur du söker:

Jessica 2021

Kurs- & allmän information, seminarier i Reggio Emilia

Jessica Fällgren

Telefon: 08-619 45 50/51

jessica.fallgren@reggioemilia.se