Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Nästa veckoseminarium i Reggio Emilia äger rum 13 – 17 maj 2024

Utöver kurskostnad tillkommer en kostnad för researrangemang. Ni kan själva ombesörja resa eller ta hjälp av den resebyrå som vi samarbetar med.

Reggio Emilia Institutet arrangerar tillsammans med Reggio Children, en gång per år, ett Veckoseminarium i Reggio Emilia.

Reggio Children är ett internationellt centrum i staden Reggio Emilia i Italien, som startades 1994 för att försvara och främja barns rättigheter och potentialitet. Det skapades med avsikt att värdera och skydda Reggio Emilias förskolor och småbarnsförskolor, kända i Italien och över hela världen som Reggio Emilia approach ® 

Veckoseminariet är öppet för deltagare från nordiska länder och blir på detta sätt ett nordiskt möte, samtidigt som det är ett möte mellan Norden och Italien.

Här finns de allmänna villkoren för senaste veckoseminariet.

Kurskostnad: 2023 var det prel. priset 27 650 SEK ex moms, med reservation för ändringar, plus resekostnader som faktureras separat.

Datum: 13 - 17 maj 2024 exkl resdagar

Språk: Italienska och svenska. Alla föreläsningar, workshoppar, seminarier och besök ute på förskolor och småbarnsförskolor tolkas till svenska.

Övrig information: I priset för seminariet ingår del i dubbelrum i centralt belägna hotell med frukost och kursavgift till Reggio Children. Enkelrum går att få mot enkelrumstillägg cirka 650 kr/person och natt

Program Veckoseminarium 2023

Villkor för veckoseminarium i Reggio Emilia 22 - 26 maj 2023

Jessica 2021

Kurs- & allmän information, seminarier i Reggio Emilia

Jessica Fällgren

Telefon: 08-619 45 50/51

jessica.fallgren@reggioemilia.se