Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Workshop – ”Akustiska och digitala musikinstrument” 29 mars 2022 Ny!

– Workshop

935 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Denna workshop handlar om hur kan vi uppmärksamma, synliggöra och sätta ord på barns utforskande av musik. Här får vi arbeta med begrepp som knyter an till barns experimentella utforskande av ljud och musik – och genom att arbeta med improvisationer, inte med korrekt reproducerande av existerande musik.

Vi kommer även att få bekanta oss med de enklaste ackorden på gitarr och ukulele, utforska ett keyboard och dess möjligheter, samt arbeta med applikationerna Music Maker Jam och Garageband.

Workshoppen leds av Maria Fabien, ateljerista i musik på Katarina Västra förskola i Stockholm, och Sanna Olsson, förskollärare på Katarina Västra förskola. Maria är utbildad sångpedagog och dansare, med lång erfarenhet av att driva musik- och dansverksamhet. Sanna har en bakgrund inom musik och konst.

Föreläsare: Maria Fabien, ateljerista i musik på Katarina Västra förskola i Stockholm, och Sanna Olsson, förskollärare på Katarina Västra förskola med bakgrund inom musik och konst.

Ort: Stockholm

Lokal: I Reggio Emilia Institutets ateljé på Kungsholmen

Datum: 29 mars 2022

Tid: Kl: 14:00 - 17:00

Reggio Emilia Institutet erbjuder öppna workshoppar i vår ateljé på Reggio Emilia Institutet i Stockholm. Syftet är att utveckla arbetet med hundraspråklighet i förskolan.

Begränsat deltagarantal.

För att anmäla till workshoppen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till programmet analogt