Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Göra demokrati – projekterande arbete med förskolans yngsta Norrköping 15 oktober 2020 Ny!

Föreläsning

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Ettåringar måste få leva och uppleva demokrati. Det är grundbulten i föreläsningen. Exempel på hur de yngsta barnen tillsammans med varandra, pedagogerna och sina familjer skapar relationer till platser i och utanför förskolan, till miljö och material och till pedagogisk dokumentation. Om projekterande förhållningssätt, hundraspråklighet och pedagogisk dokumentation som verktyg.

Föreläsare: Johanna Appelquist och Helena Marken från Skarpnäcks stadsdel, förskollärare och författare till boken "Göra demokrati- projekterande arbete med förskolans yngsta" (Lärarförlaget))

Ort: Norrköping

Datum: den 15 oktober 2020

Tid: kl 17:00 - 20:00

Utbildningen ska genomföras i demokratiska former och lägga grunden till ett växande intresse och ansvar hos barnen för att aktivt delta i samhället och för en hållbar utveckling – såväl ekonomisk och social som miljömässig. Både ett långsiktigt och globalt framtidsperspektiv ska synliggöras i utbildningen.

Läroplan för förskolan lpfö 2018

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Boken: Göra demokrati - projekterande arbete med förskolans yngsta

Till Programmet runt om i landet