Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Digitalt meningsskapande - att använda digitala verktyg i förskolans verksamhet den 8 februari 2021 Ny!

Föreläsningen vänder sig till pedagoger som vill vidareutveckla sitt arbete med digitala och analoga verktyg i förskolan

629 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Föreläsningen vänder sig till pedagoger som vill vidareutveckla sitt arbete med digitala och analoga verktyg i förskolan.

En föreläsning om hur digitala uttryck och verktyg kan integreras i en förskolas vardag. Det digitala som ett verktyg för barn som stödjer, fördjupar och utmanar lek, utforskande och lärande. En likvärdig men inte likadan verksamhet där barn och pedagoger får vara subjekt och medkonstruktörer i sin egen utveckling tillsammans med andra.
Föreläsningen beskriver en process av ett uforskande med digitala verktyg med exempel från Haninge kommuns förskolor, i den centrala ateljén och på avdelningarna på förskolorna.

Föreläsare: Maria Pelle-Bäck, central aterljerista Haninge kommun, föreläsare för Reggio Emilia Institutet och medförfattare i boken Digitalt meningsskapande (Lärarförlaget)

Ort: Genomförs digitalt

Datum: den 8 februari 2021

Tid: kl 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga digitalt runt om i hela landet.

Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Teams eller Zoom. Priserna på föreläsningarna är sänkta med 15 procent och tiderna är justerade.  Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är föranmälda som kommer att släppas in på föreläsningen. Anmäler du flera platser så måste var och en ha en unik e-postadress.

Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Modern Barndom recenserar Digitalt meningsskapande i förskolan

Här kan du köpa boken Digitalt meningsskapande i Förskolan. Red E. Kyrk Seger. (Lärarförlaget)

Till programmet i Stockholm