Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Tillsammanshet för förändring – att värdesätta de små stegen 1 december Ny!

Föreläsning

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

En föreläsning om ett gemensamt utvecklingsarbete i ett utbildningsområde i Malmö, Öster. ”3600 barns berättelser”, alla barns rätt till språkande ur ett demokrati- och delaktighetsperspektiv står i fokus.

”Allt vi gör och allt som blivit beror på vårt samarbete och vår organisation, både i vårt utbildningsområde och i vårt lokala sammanhang. Om att beröra och bli berörd för att få utvecklingsprocesser att hända. Att få känna glädje och stolthet över att gå till jobbet och till sin förskola. Att ha en tydlig idé att utgå ifrån har varit viktigt för oss liksom att arbeta med 100-språklig reflektion för att kunna möta var och en oavsett förutsättningar.”

Ur boken Tillsammanshet för förändring – att värdesätta de små stegen”

Birgitta Kennedy Och Maria Bernfri Slide Hemsidan 1040X433

Föreläsare: Birgitta Kennedy, pedagogista och författare, tillsammans med Maria Bernfri, pedagogisk ledare/förste förskollärare i Malmö.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 1 december 2022

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt