Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

På riktigt viktigt! – projekterande arbetssätt om förskolan som en viktig ekologiaktör i närsamhället, 13 september 2023 Ny!

840 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Föreläsningen handlar om ett gäng förskolebarns utforskande av mångfalden på ängen nära sin förskola och om mötet med entomologen och fotografen John Hallmén och det samarbete som uppstår. Fokuset ligger både på barnen och hur den pedagogiska dokumentationen och reflektionen blir viktig för de didaktiska val som pedagogerna gör när forskning och vedertagen kunskap har en viktig plats i förskolan. En berättelse om förskolan som en demokratisk mötesplats där barnen deltar med sitt utforskande, sina samtal och sina initiativ samt om hur detta skapar vänskaper och processer utanför förskolan.

Johanna Appelquist Slide Hemsidan 1040X433

Föreläsare: Johanna Appelquist, förskollärare, pedagogista och författare

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 13 september 2023

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt