Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Linjens filosofi – barns lärande med alla sinnen, tecknande och estetik, 7 februari 2023

– föreläsning

840 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Tecknandet är ett av de hundra språken - ett viktigt språk för framtiden, på många olika sätt. Genom en spännande, kittlande och fantasifull utbildning och undervisning, med många möjligheter för lek och kunskapande, kan tecknandet med fokus på linjer utmana barnen att upptäcka nya förmågor och färdigheter och vi vuxna får perspektiv på kunskap, lärande och läroplanens innehåll.

”Utbildningen i förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Den ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Lpfö18”

Föreläsningen ger en inblick i betydelsen av tecknandet och att värdesätta arbetet och sambandet mellan det kroppsliga och det sinnliga. Genom praktiska exempel och reflekterande frågeställningar kommer du få inspiration till vidare arbete med utgångspunkt i estetiska lärprocesser.

 

Tidigare deltagare: "Jag tar med mig att tänka enklare, mera lärorikt idéer av linjer. Mycket intressant kring tecknandet, val av material, både i pennor och underlag som papper. Jag tar med mig tecknandet och rörelsen. Toppenföreläsning!"

Leicy Linjens Filosofi Stor Slide

Föreläsare: Leicy Olsborn Björby, konstnär och ateljerista i Västerås.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 7 februari 2023

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt