Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Kunskapande i förskoleklass – att arbeta utforskande med inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi 20 januari 2022 Ny!

– föreläsning

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Struktur och planering är viktiga förutsättningar för kreativitet och delaktighet. Det är inte en motsättning med förberedelser, mål och syfte för att kunna skapa en undervisning som tar tillvara på barnens tankar och hypoteser. Här får vi följa ett års projekt om ”Vänskap och relationer i naturen” på Hammarbyskolan Norra i en förskoleklass. Det handlar om barnsyn, arbetssätt och betydelsen av olika estetiska uttryckssätt och hur man kan starta och bygga upp ett projekt med barngruppen/eleverna.

Föreläsarna delar med sig av erfarenheter från sin långa gemensamma process där man samarbetat med Karin Furness, bildlärare och konstnär, som varit handledare ett par tillfällen per termin under många år.

Föreläsare: Susanne Talle och Catharina Hansson, pedagoger och författare till boken "Kunskapande – att arbeta utforskande i skolan med inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi"

Ort: genomförs digitalt

Datum: 20 januari 2022

Tid: kl: 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum. Undantag är till exempel våra dialogkonferenser där man behöver anmäla sig senast 2 veckor innan konferensen.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt

Här kan du läsa mer om boken Kunskapande - att arbeta utforskande i skolan med inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi

Här kan du läsa mer om denna bok