Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Kommunikation, relationsskapande och samtyckeskultur, 26 april 2023 Ny!

– en viktig del av värdegrundsarbetet i förskolan som en demokratisk mötesplats

840 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Det är en utmaning att utveckla värdegrundsarbetet som gör skillnad för barnen. Denna föreläsning handlar om att respektera det unga barnets integritet likväl som att arbeta med maktfördelning för ett jämställt liv för alla barn. Att vara ödmjuk inför allas lika värde med Barnkonventionen i fokus och verka för en värld fri från våld. Att som vuxen knyta ihop arbetet med kommunikation, relationsskapande och samtyckeskultur genom tillåtande, tilltalande, tydliga och tillgängliga lärmiljöer och samsyn i arbetssätt. Ett värdegrundsarbete med fokus på barns integritet, självkänsla och barnens egen delaktighet för att få ett jämställt liv. Detta Reggio Emilia-inspirerade arbete på Bokenäs och Kreatörens förskolor i Uddevalla gav dem utmärkelsen Årets värdegrundsarbete.

Rita Svensson Och Jeanette Malmberg

Föreläsare: Rita Svensson, rektor, samt Jeanette Malmberg, förskollärare och pedagogista.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 26 april 2023

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt