Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Hur leder du ett kreativt team? – Att bli en lärande organisation, 21 april 2023 Ny!

Fokus: Digitalitet, visualisering och storytelling. Ett webbinarium som vänder sig till ledare, rektorer, pedagogistor, utvecklare och andra med ledande funktioner inom förskolan och skolan

2500 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Detta webbinarium handlar om hur man som ledare kan skapa en tankedriven och kreativ organisationskultur genom att uppmuntra sina medarbetare att komma med förslag och idéer. Men också hur ni kan leda med mer närvaro, inkludering och större fokus på dagligt lärande. Vi vänder oss särskilt till alla som inser vikten av kreativitet, nya idéer och att allas idéer och samskapande behövs för att kunna lösa problem.

Vi kommer att utgå ifrån verkliga och igenkännbara utmaningar inom förskola och skola för att träna på kreativ problemlösning, kommunikation och utbyte av idéer kring fokusområden som språkutveckling, hållbarhet och lärande miljöer. Olikheten i gruppen ska ses som en styrka: olika människor = bättre idéer!

Detta webbinarium kommer särskilt att fokusera på digitalisering, visualisering och berättande.

Vi behöver också träna oss i att formulera bra frågor, visualisera processer och vara i ett kreativt utforskande för att kunna tydliggöra värdegrundsfrågor och stärka identiteten i mötet med en komplex verklighet.

Här ingår även en workshop med praktiskt arbete som ett exempel på hur man kan lyfta medarbetarnas röster och inflytande. Genom den kommer ni bland annat att få med er ett digitalt verktyg, i form av en idépalett, för i er fortsatta utveckling av er förskola/skola.

Reggio Emilia institutet i samarbete med WHISK.

  • Unknown
  • Unknown 1
  • Unknown 2

Föreläsare: Karin Gandini, kreativ ledare, föreläsare och grafisk formgivare med fokus på utbildning. Amani Othman, innovationskonsult designer och idéutvecklare med fokus på utbildning.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 21 april 2023

Tid: kl 9 – 12

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt