Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Göra demokrati – projekterande arbete med förskolans yngsta 18 oktober 2021

Föreläsning

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Ettåringar måste få leva och uppleva demokrati. Det är grundbulten i föreläsningen. Exempel på hur de yngsta barnen tillsammans med varandra, pedagogerna och sina familjer skapar relationer till platser i och utanför förskolan, till miljö och material och till pedagogisk dokumentation. Om projekterande förhållningssätt, hundraspråklighet och pedagogisk dokumentation som verktyg.

 

Föreläsare: Johanna Appelquist och Helena Marken från Skarpnäcks stadsdel, förskollärare och författare till boken "Göra demokrati – projekterande arbete med förskolans yngsta" (Lärarförlaget)

Ort: genomförs digitalt

Datum: 18 oktober 2021

Tid: kl 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till samtliga digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Utbildningen ska genomföras i demokratiska former och lägga grunden till ett växande intresse och ansvar hos barnen för att aktivt delta i samhället och för en hållbar utveckling – såväl ekonomisk och social som miljömässig. Både ett långsiktigt och globalt framtidsperspektiv ska synliggöras i utbildningen.

Läroplan för förskolan lpfö 2018

Boken: Göra demokrati – projekterande arbete med förskolans yngsta

Läs mer – recension i Modern Barndom

Till Programmet digitalt