Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Familjers delaktighet och allas rätt till inkludering, 3 oktober 2023 Ny!

Föreläsning

840 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Föreläsningen kommer att handla om hur en inkluderingsmodell, ICDP, och Reggio Emilia-inspirerad pedagogisk praktik har kunnat förenas och lett till en förändring för barn, familjer och pedagoger när det gäller allas rätt till inkludering.

Barnen behöver leva i att se värdet av gruppen och att vara tillsammans – att få vara något för varandra. Att få betyda något för andra är något av det viktigaste i vår samtid och om förskolan klarar av att skapa förutsättningar så är barn bra på att utgå från den andres förmågor och ha höga förväntningar på dem de möter. Föreläsarna har under de senaste åren lärt sig mycket om vikten av att inkludera barn med särskilda rättigheter genom att ge dem rätt att bli deltagare med sina ingångar. Fokuset behöver vara att skapa en frihet för barnen där miljön och materialet stöttar all form av kommunikation och alla barns olika sätt att vara och tänka. 

Könul Ismayilova, Helen Johansson och Lovisa Sköldefors Slide 1040X433 Hemsidan

Föreläsare: Könul Ismayilova, pedagog, Helene Johansson, ateljépedagog, och Lovisa Sköldefors, central pedagogista, samtliga från Haninge kommun

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 3 oktober 2023

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt