Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Digitalt meningsskapande – att använda digitala verktyg i förskolans verksamhet 8 november 2021

Föreläsningen vänder sig till pedagoger som vill vidareutveckla sitt arbete med digitala och analoga verktyg i förskolan

925 sek

Inkl. moms

Lägg i kundvagn

Föreläsningen vänder sig till pedagoger som vill vidareutveckla sitt arbete med digitala och analoga verktyg i förskolan.

En föreläsning om hur digitala uttryck och verktyg kan integreras i en förskolas vardag. Det digitala som ett verktyg för barn som stödjer, fördjupar och utmanar lek, utforskande och lärande. En likvärdig men inte likadan verksamhet där barn och pedagoger får vara subjekt och medkonstruktörer i sin egen utveckling tillsammans med andra.
Föreläsningen beskriver en process av ett uforskande med digitala verktyg med exempel från Haninge kommuns förskolor, i den centrala ateljén och på avdelningarna på förskolorna.

Föreläsare: Maria Pelle-Bäck, central ateljerista Haninge kommun, föreläsare för Reggio Emilia Institutet och medförfattare i boken Digitalt meningsskapande (Lärarförlaget)

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 8 november 2021

Tid: kl 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum. Undantag är till exempel våra dialogkonferenser där man behöver anmäla sig senast 2 veckor innan konferensen.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Modern Barndom recenserar Digitalt meningsskapande i förskolan

Här kan du köpa boken Digitalt meningsskapande i Förskolan. Red E. Kyrk Seger. (Lärarförlaget)

Till Programmet digitalt