Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Digitaliseringens möjligheter i förskolan, 8 juni 2023

– föreläsning och digital workshop

1050 sek

Inkl. moms

Lägg i kundvagn

Här kommer ni att vara både åhörare och deltagare. Föreläsning med exempel från förskolans vardagspraktik om hur man kan planera upp goda förutsättningar för ett 100-språkligt utforskande med hjälp av digitala verktyg och hur det kommer barnen till godo i deras lärande. Reflektioner runt misslyckanden och det som blev riktigt bra. Ni kommer också att få pröva, testa och laborera i korta workshoppar där ni ingår i mindre digitala grupper.

Deltagare måste ha tillgång till en extern enhet, det vill säga en smartphone eller Ipad, vita A4-papper, svart penna, spegel och ficklampa.

 

Tidigare deltagare: ”Det var så inspirerande och roligt. Sofia visade väldigt bra konkreta exempel. Det var ett jättebra upplägg.”, ”Inspiration, trevligt möte med deltagare i workshoppen, och vikten av att kombinera digitalt och analogt för att nå fler. Att det finns en stor bredd av digitala verktyg och appar att använda som inte är särskilt svåra men ändå ger mycket."

Sofia Hedin Och Karin Gandini Slide

Föreläsare: Sofia Hedin, pedagogista i Ryd, Linköping

Workshopledare: Karin Gandini, grafisk formgivare och idéutvecklare

Ort: Genomförs digitalt (sänds från Reggio Emilia Institutets ateljé)

Datum: 8 juni 2023

Tid: kl: 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Priserna på föreläsningarna är sänkta med 15 procent och tiderna är justerade. Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt