Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Det enklas märkvärdighet, 31 januari 2024 Ny!

– föreläsning

945 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Den här föreläsningen handlar om stora byggelement, okodad rekvisita och det utrymme som barn har att utforma sina egna lekvärldar.

"Tankesätt, rum och handlingar kan inte ses som separata delar, de hänger ihop och återspeglas i varandra. Det sätt vi tänker om rummets betydelse, för vad som ska vara möjligt där, manifesteras i handlingar, de val vi gör, i våra förberedelser, i vår omsorg om det levande, om material och hur vi tar hand om det som sker där.” (Ur Ulla Linds & Gittel Strassmans kapitel 8 Med tonvikt på det oväntade i antologin Höj hörstyrkan! Lyssnandets pedagogik i dag och i framtiden)

Gittel Strassman, ateljerista i Södertälje, som sedan 2006 arbetat i förskolor inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi, där hon har introducerat så kallade ”Tragetonklossar” och ”lekramar”.

Det Enklas Markvardighet, G Strassman Porträtt Slide 1

Föreläsare: Gittel Strassman, ateljerista i Södertälje, som sedan 2006 arbetat i förskolor inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi, där hon har introducerat så kallade ”Tragetonklossar” och ”lekramar”.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 31 januari, 2024

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt