Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Demokrati i förskolans vardag – När barnens röster får ta plats utanför förskolan och om hur fotboll kan bli en arena för demokrati, 14 mars 2024 Ny!

– föreläsning

1181 sek

Inkl. moms

Lägg i kundvagn

I denna föreläsning får vi ta del av arbeten från två olika platser och förskolor, Kalmar och Lerum, med fokus på demokrati. En del handlar om hur barnen tar plats i staden Kalmar, den andra skildrar sju barn i åldrarna 4-5 år som diskuterar sig fram till ett konsensusbeslut kring laguppdelningen inför en fotbollsmatch. Efter exemplen finns tid för diskussion om demokrati med föreläsarna och moderator.

Föreläsare: Jonas Henriksson, förskollärare, Marie Folin, pedagogista i Lerum och Anne Wahlgren, förskollärare på förskolan Trollet i Kalmar.

  • Demokrati I Forskolans Vardag, SLIDE 1 Jonas Henriksson, Marie Folin, Anne Wahlgren
  • Demokrati I Forskolans Vardag, SLIDE 2
  • Demokrati I Forskolans Vardag, SLIDE 3

Föreläsare: Jonas Henriksson, förskollärare, Marie Folin, pedagogista i Lerum och Anne Wahlgren, förskollärare på förskolan Trollet i Kalmar

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 14 mars 2024

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt