Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att leda och utveckla ett meningsskapande analys och kvalitetsarbete Ny!

- för rektorer i förskolan

629 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Förskolan har ett mångfasetterat uppdrag där det ibland kan vara svårt att överblicka hur alla delar hänger ihop och påverkar varandra. Mål och syften, förväntningar och önskemål, åsikter, krav och beslut.

Läroplanen har reviderats, undervisning förtydligats och allt skall kvalitetsgranskas. Förändring är ett levande ord inom förskolans verksamhet. Under föreläsningen får du systematiskt och med konkreta exempel, sortera och strukturera upp de många olika faktorer som påverkar och inverkar på kvaliteten i förskolan, t. ex ledningsfunktionen och ansvarsfördelningen på olika nivåer, där undervisningsbegreppet spelar en viktig roll.

Föreläsningen ger dig nya perspektiv på hur du som rektor, tillsammans med dina medarbetare, kan använda det föränderliga i vardagen för att skapa ett hållbart kvalitetsarbete på alla nivåer.

Föreläsare: Gunilla Essén, pedagogista i Sigtuna kommun och Leicy Olsborn Björby, konstnär och ateljerista i Västerås stad.

Ort: genomförs digitalt

Datum: den 16 februari 2021

Tid: kl 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Priserna på föreläsningarna är sänkta med 15 procent och tiderna är justerade. Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Sista anmälningsdag två veckor innan respektive arrangemang.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt