Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att leda hållbara system – workshop för ledare i förskolan 8 september 2021

Vänder sig till ledare, rektorer, pedagogistor, förstelärare, utvecklare och andra med ledande funktioner i förskolan

935 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Att skapa goda resultat med motiverade medarbetare, med fokus på identitet, 100-språk och kommunikation. Att stärka förskolans identitet och utveckla nya verktyg, att finna, motivera och lyfta det kollektiva kreativa kunskapskapitalet i den egna organisationen. Olikhet som styrka. Att arbeta med demokrati och hållbarhet, kopplat till Lpfö 2018. Workshoppen innehåller praktiskt arbete och exempel på hur man kan lyfta och öka medarbetares motivation och vänder sig till ledare, rektorer, pedagogistor, förstelärare, utvecklare och andra med ledande funktioner i förskolan.

Workshopledare: Karin Gandini, styrelseledamot Reggio Emilia Institutet, grafisk formgivare och visuell kommunikatör, Gandini forma

Ort: genomförs digitalt

Datum: 8 september 2021

Tid: kl 9:00 - 12:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till samtliga digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Hela förmiddagen var en powerboost! Ofta så presenterar vi våra visioner med ord, men att konkretisera det, genom exempelvis en bild var utmanande och givande. Hela upplägget inspirerade till nya vägar att arbeta med syfte och vision på ett konkret sätt.

Workshop med ledare från Västerås och Örebro

Till Programmet digitalt