Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att dansa med miljön, 9 november 2023

– föreläsning

840 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

En föreläsning som lyfter erfarenheter av att bygga, organisera, introducera och arbeta i mångfaldiga lärmiljöer. Lärmiljöer som bjuder in till många olika hundraspråkliga mötesplatser där undervisning tar plats varje dag. Det handlar om hur Vinslövs förskolor arbetar för att barnen ska få vara kompetenta barn i rika lärmiljöer. Att processen kring miljösäkringsarbetet ständigt måste pågå för att säkerställa barnens rätt till en mångsidig utbildning. Miljön som en tredje pedagog synliggörs med film och bilder.

Carina Olofsson – ateljerista på en 4-5-års avdelning på Bergmanska förskolan i Vinslöv och Azarina Kander Birgersson – handledande specialpedagog, pedagogista, ateljerista.

Tidigare deltagare:

"Jättebra att få se barnen i action med pedagogerna"

"Mycket inspiration till vidare utveckling i vårt miljöarbete."

"Jag kunde tydligt se undervisningen och läroplanen i filmerna och hur det transdisciplinära förhållningssättet skickligt tar sig uttryck. Dansa med miljön var verkligen en träffsäker titel."

"Föreläsningen var fantastisk tydlig, konkret och inspirerande och jag hade behövt låta alla pedagoger på förskolan tagit del av detta."

"Bra blandning av film, föreläsning och bikupa."

Att Dansa Med Miljön Hemsidan Slide 1040X433 2 svartvit

Föreläsare: Carina Olofsson, ateljerista på en 4-5-års avdelning på Bergmanska förskolan i Vinslöv, och Azarina Kander Birgersson, handledande specialpedagog, pedagogista, ateljerista och Marte Meo Licensed Supervisor.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 9 november 2023

Tid: Kl 17:30–20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt