Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att bli matematisk ihop med förskolebarn

föreläsning

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

När förskolebarn får möta matematik som del av utforskande praktiker med spännande frågor och material, väcks ofta nyfikenhet och lust att ta reda på mer. Känslan av att lyckas lösa egna och andras problem är viktig för självkänslan och kan ge ett varaktigt intresse för ämnet. Den här föreläsningen ger inspiration för pedagoger att ta tag i matematiken och skapa lustfyllda situationer som innehåller matematik. Föreläsningen knyter an till läroplanen liksom till boken ”Hur blir man matematisk” som nyligen getts ut i en uppdaterad version.
Anna Palmer är docent i ämnet förskoledidaktik och föreståndare för Avdelningen för förskollärarutbildning och förskoleforskning vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet.

Föreläsare: Anna Palmer är docent i ämnet förskoledidaktik och föreståndare för Avdelningen för förskollärarutbildning och förskoleforskning vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet.

Ort: genomförs digitalt

Datum: 4 oktober 2021

Tid: kl 17:30 - 20:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till samtliga digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt