Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att bli en lärande organisation – lärande och motivation, 13 oktober 2023

Ett webbinarium som vänder sig till ledare, rektorer, pedagogistor, utvecklare och andra med ledande funktioner i förskolan och skolan

2250 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Det handlar om hur man som ledare kan arbeta med identitet, kommunikation och innovation för att få till det viktigaste för en lärande organisation med goda resultat, nämligen motiverade medarbetare.

Fokuset ligger på hur man kan stärka sin förskolas/skolas identitet, utveckla nya verktyg för att finna, motivera och lyfta det kollektiva och kreativa kunskapskapitalet i den egna organisationen. Samt att kunna se olikhet som en styrka.

Här ingår även en workshop med praktiskt arbete som exempel på hur man kan lyfta medarbetarnas röster och inflytande. Resultaten av workshopen får ni med er som ett digitalt verktyg i form av en PDF att använda för framtida utveckling av er förskola/skola.

Föreläsare/workshopledare är Karin Gandini, kreativ ledare, föreläsare och grafisk formgivare med fokus på utbildning, och Amani Othman, innovationskonsult designer och idéutvecklare med fokus på utbildning.

Reggio Emilia institutet i samarbete med WHISK.

Begränsat antal deltagare.

Tidigare deltagare:

"Jag tar med mig ofantligt många praktiska möjligheter."

"Nya praktiska övningar att göra tillsammans med kollegor och personal. Motivation och inspiration att förbättra och utveckla mina egna förhållningssätt såväl som verksamhetens och kollegornas. Tips på bra föreläsningar som man kan spinna vidare på!"

"Jätteintressant och utvecklande föreläsning."

  • Att Bli En Lärande Organisation 8/12 Slide1 1040X433
  • Att Bli En Lärande Organisation 8/12 Slide2 1040X433
  • Att Bli En Lärande Organisation 8/12 Slide3 1040X433

Föreläsare: Karin Gandini, kreativ ledare, föreläsare och grafisk formgivare med fokus på utbildning, och Amani Othman, innovationskonsult designer och idèutvecklare med fokus på utbildning.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 13 oktober 2023

Tid: Kl 09:00–12:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt