Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

Att bli en lärande organisation 8 december 2021 Ny!

Ett webbinarium som vänder sig till ledare, rektorer, pedagogistor, utvecklare och andra med ledande funktioner i förskolan och skolan

2250 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Det handlar om hur man som ledare kan arbeta med identitet, kommunikation och innovation för att få till det viktigaste för en lärande organisation med goda resultat, nämligen motiverade medarbetare.

Fokus på hur man kan stärka sin förskolas/skolas identitet, utveckla nya verktyg för att finna, motivera och lyfta det kollektiva och kreativa kunskapskapitalet i den egna organisationen. Samt att kunna se olikhet som en styrka.

Här ingår även en Workshop med praktiskt arbete som ett exempel på hur man kan lyfta medarbetarnas röster och inflytande. Resultaten av workshopen får ni med er som ett digitalt verktyg i form av en idépalett att använda för framtida utveckling av er förskola/skola.

Föreläsare/workshopledare är Karin Gandini, kreativ ledare, föreläsare och grafisk formgivare med fokus på utbildning. Och Amani Othman, innovationskonsult designer och idèutvecklare med fokus på utbildning.

Reggio Emilia institutet i samarbete med WHISK.

Begränsat antal deltagare.

Föreläsare: Karin Gandini, kreativ ledare, föreläsare och grafisk formgivare med fokus på utbildning. Och Amani Othman, innovationskonsult designer och idèutvecklare med fokus på utbildning.

Ort: genomförs digitalt

Datum: 8 december 2021

Tid: Kl 09:00 - 12:00

ALLA våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningar kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum. Undantag är till exempel våra dialogkonferenser där man behöver anmäla sig senast 2 veckor innan konferensen.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt