Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

34.000 timmars Projekterande 5 september 2022

– Samtal kring miljö, organisation, pedagogens roll och viljan att möjliggöra för barn att bli subjekt i sitt kunskapande

740 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Föreläsningen bygger vidare på en föreläsning från våren 2021. Vi får följa barn och pedagoger på en avdelning på förskolan Trollet och deras Reggio Emilia-inspirerade arbete med alla de kurvor, snabba krökar och gropiga grusvägar där. Att gå från göranden till medvetna handlingar i ett projekt som skapar förutsättningar för en hållbar framtid.

Föreläsare: Susanne Mimmi Brandén, pedagogista och Emma Edh förskollärare, båda verksamma på förskolan Trollet i Kalmar.

Ort: Genomförs digitalt

Datum: 5 september 2022

Tid: Kl 17:30 - 20:00

De flesta av våra föreläsningar är nu tillgängliga för alla, oavsett var man befinner sig.


Föreläsningen kommer att genomföras digitalt – live – via Zoom.

Du anmäler dig genom att lägga i kundvagnen. I inbjudan, som kommer två veckor före föreläsningen via mejl, får du länken och instruktionen för hur du loggar in.

Det är endast de som är anmälda som kommer att släppas in på föreläsningen.

OBS! VID BOKNING AV PLATS TILL DIGITAL FÖRELÄSNING/WORKSHOP GÄLLER EN PERSON PER BOKNING. ÄR NI FLERA SOM SKA DELTA BEHÖVER NI BOKA PLATS FÖR SAMTLIGA DELTAGARE.


Det är inte tillåtet att fotografera eller spela in föreläsningen.

För att anmäla till föreläsningen, lägg i kundvagn

OBS: Till de flesta digitala arrangemang går det, i mån av plats, bra att anmäla sig ända fram till och med samma dag som arrangemanget äger rum.


Anmälan är bindande. Vid avbokning 0-2 veckor innan kursstart debiteras 100 procent av utbildningsavgiften. Vid sjukdom/förhinder går det dock bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats/enhet.


Reggio Emilia Institutet förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
Institutet har också rätt att ställa in program. Om så är fallet återbetalas hela kursavgiften.

Till Programmet digitalt