Visa: Exkl moms | Inkl moms

EXKL | INKL MOMS

The languages of food

Recipes, experiences, thoughts

300 sek

Exkl. moms

Lägg i kundvagn

Författare: Ilara Cavallini och Maddalena Tedeschi

Engelska | Häftad | Utgiven 2008

Att utbyta idéer, planera projekt och etablera samarbeten, detta är händelser som ofta sker runt ett bord, under en måltid och i ett ögonblick, där kvaliteten i samtalet blir varmare och mer empatiskt. I Reggio Emilia har man valt att ha ett kök i varje förskola och detta har fått stor betydelse, både pedagogiskt och kulturellt. Köket representerar ett slags gastronomiskt motstånd och säkerställer olikheter och värden och respekterar olika smaker, religiösa val och medicinska symptom. Köket är ett utrymme för vänskap och delaktighet med världen. Det här är en sorts "kokbok", som består av goda recept, upplevelser, projekt och tankar som tagit form i köket.

Antal sidor: 108 st

Förlag: Reggio Children

ISBN: 9788887960488

Vikt: 460 g

OBS! Frakt tillkommer till priset och beräknas enligt Postens listor på destination och vikt

Mer från vår webbutik